Дали Сите На Отворено Штрут-Н-Череп

Дали Сите На Отворено Штрут-Н-Череп

Во продавницата
DEN 2.00
Стока:

Черепот "Направи Ги Сите На Отворено" Е совршен начин да го прикажете вашиот трофеј вајттаил Еуро маунт и вашиот омилен вентилатор на турција на еден дисплеј. Се одликува со цврста челична конструкција и вклучува евро заграда. Ги прифаќа евро-монтирањата и навивачите на турција. Исто така, се одликува со мат црна завршна облога во прав. Цврста челична конструкција. Евра заградата вклучени. Прифаќа евра монтирања и турција навивачи. Мат црн прав палто заврши.

Карактеристики на производот

Поврзани производи