Тренд Лабораторија Руменило Цветни Музички Мобилни

Тренд Лабораторија Руменило Цветни Музички Мобилни

Во продавницата
DEN 0.67
Стока:

Поттикнете ги вештините за следење на очите и перцепција на звукот со Ова Женско Руменило Цветно Музичко Креветче Мобилно Од Лабораторијата Тренд. Мобилниот прстен со лента од 1 инчи има мека корално розова цврста материја. Шест розови цветни пуфки и три сиви и розови цветни издувања се суспендирани од белата декоративна лента и полека ротираат кон Приспивната Песна на Брамс. Креветчето мобилни координира Со Руменило Цветни Колекција Од Тренд Лабораторија. Мобилниот креветче одговара на стандардна шина за креветче до 5 инчи и има приближно 24 во висина од 20 во широк кога е целосно составен. Поттикнете ги вештините за следење на очите и перцепција на звукот со Ова Женско Музичко Креветче Мобилен Од Тренд Лабораторија. Уникатен цветен дизајн. Полека ротира кон Приспивната Песна на Брамс. Координирање Тренд Лабораториски додатоци се продаваат одделно.

Карактеристики на производот

Поврзани производи