ОСТРИ ЛЕН 12.5 МЛ

ОСТРИ ЛЕН 12.5 МЛ

Во продавницата
DEN 367.52
Стока:

СПРЕЈ за ДЕЗИНФЕКЦИЈА ЗА ТВРДИ и МЕКИ ПОВРШИНИ : овој спреј со брзо дејство ги дезинфицира тврдите непорозни контактни површини и ги дезинфицира површините. За да дознаете повеќе за нашата мисија и да најдете дополнителни решенија за дезинфекција, решенија за чистење на домаќинствата и производи за прскање за дезинфекција, посетете ја нашата веб-страница или проверете го нашиот instagram.

Карактеристики на производот

Поврзани производи